Annons
Annons

Gran Canaria, Puerto Mogan

Hej och välkommen till Solen 🙂
Det är nämligen just här som jag befinner mig, närmare bestämt på Gran Canaria i Puerto Mogan.

Det är ännu en av våra härliga resor som jag och Thor Foseid från Norge anordnar och jag kommer att befinna mig här under totalt två veckor, med två olika gäng.

Annons

Thor ger föreläsningar varje dag, och lär ut mycket mer om näringslära än man kan föreställa sig. Och jag kommer att inspirera och lära ut hur man enkelt lagar hälsosam mat. Man får laga både frukost, lunch och middag på plats och till sin hjälp har man mina recept och handledning.

Vi kommer att gå på en shoppingtur och vända och vrida på förpackningar och lära oss vad vi ska stoppa i vår varukorg. Jag kommer också att föreläsa om hur man lyckas nå sina mål samt inspirera att få till en hållbar, hälsosam livsstil.

Den här resan är en av våra enklare resor men även den mest personliga. Casa don Juan är ett litet, enkelt och intimt lägenhetshotell som har sin charm. Vi hyr hela hotellet och har det för oss själva. Det finns en pool under ett soltak och ett litet poolområde där man kan njuta av sol ifrån förmiddagen till eftermiddagen. Alla rum har terrass eller balkong, kök för matlagning och badrum med dusch. Hotellet ligger ca 15 minuters promenad från stranden. Vägen som leder till stranden är en mysig promenad på en stor gågata med små butiker. Nere vid stranden finns massor med restauranger som erbjuder god mat och fin utsikt över havet.

IMG_8297 IMG_8296 IMG_8295 IMG_8298 IMG_8300

Extra glad är jag över att min fina vän Anne är med på denna resan. Vi har känt varandra i många år och följt varandras väg genom livet….
Anne brinner även för Meditation o Yoga och bjuder våra medresenärer på härliga lugna stunder.
IMG_8299 IMG_8301

Mina föreläsningar hålls utomhus då vi alla vill passa på och njuta av den sköna värmen:)

Vi anordnar ca 4-6 resor per år och
HÄR på hemsidan kan du hålla dig uppdaterad.

Vi hörs!

(0)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar