Annons
Annons

Det här är Ulrika Davidsson

Ulrika Davidsson

Mitt namn är Ulrika Davidsson och i mitt liv som kostrådgivare brinner jag för att hjälpa och inspirera människor att leva hälsosammare och må bättre. Det gör jag genom att skriva kokböcker, föreläsa, laga mat framför kameran samt bedriva hälsoresor och onlinekurser inom ramen för mitt egna bolag Ulrikas Kickstart.

Jag driver också restaurangen Hemma hos Ulrika som är öppen sommartid i anslutning till mitt älskade smultronställe på Gotland.

Min passion för kost och hälsa är inte bara mitt yrke, det är en del av min person och mitt privatliv. Jag älskar att laga mat och pyssla med inredning i min lägenhet i Sollentuna, umgås med mina barn Ebba 19 år och Jonas 17 år samt mina fyrbenta familjemedlemmar – hunden Mimmi och katten Hugo. Jag tillbringar också mycket tid på mitt älskade Mallorca där jag tankar energi och låter mig inspireras av solen och medelhavskulturen.

Här på bloggen vill jag dela med mig av min vardag och mina mest inspirerande recept, matlagningstips och hälsoråd – allt för att vi tillsammans ska hitta motivation och kunskap till ett friskare och hälsosammare liv.

Vill du följa mig på Instagram hittar du mig som @kostradgivareulrikadavidsson

Vill du inspireras av min matlagning finns nya avsnitt varje vecka på min Youtube-kanal Ulrikas Hälsokök

Vill du få tips och pepp via mitt nyhetsbrev kan du anmäla dig här

Mejl: [email protected]

Kontaktinfo för samarbeten: [email protected]


Annons