Annons
Annons

Fixa soppor på 20 min!

Det är många som följer min Soppkickstart just nu och det strömmar in mail och kommentarer på fb hur bra det går. Det verkar som många går ner 3 kilo på en vecka och minskar mellan 5-10 cm i midjan – Kul och jag gläds med Er!

Annons

2 snabba soppor

I dag gjorde jag 2 soppor blixtsnabbt innan jag skulle in till stan och hålla kurs och jag ska beskriva här hur jag gjorde detta på mindre än 20 min! Dessa 2 soppor räcker till 4 portioner för varje soppa.

Ta 2 lökar och en vitlök solo, hacka snabbt (behöver inte vara fint) och lägg i 2 kastruller. Häll på lite olivolja i varje kastrull och bryn hastigt. Tillsätt 1/2 msk pulverbuljong (Renee Voltarie), 1/2 msk flytande honung, och 2 dl vatten i varje kastrull. Strö på lite salt, peppar och någon form av torkade örter. I den ena kastrullen lägger du i en burk konserverade tomater och i den andra 300 g fryst bladspenat. Låt koka upp och sjud på svag värme i ca 10 minuter. Mixa sopporna och häll tillbaka i kastrullerna. Späd med vatten tills du får en bra konsistens. KLART!

Jag göra dessa soppor nästan varje vecka och förvarar i kylen. När jag kommer hem, som i kväll kl. 21 värmer jag en portion och toppar med lite mozzarella eller stekt halloumi – så gott, värmande, mättande och nyttigt!

(0)
(0)

6 kommentarer


 

Annons

Laddar