Annons
Annons

Premiär Ulrikas nya restaurang på Gotland!

I juni öppnar jag min nya restaurang på Gotland!
hundar 084 hundar 086
”Hemma hos Ulrika” är en renoverad ladugård  i Rone som erbjuder restaurang, catering, föreläsningar, kurser, musik, café, butik och foto- och konstateljé.
• Ett besök hos ”Hemma hos Ulrika” ska ge ”hemmakänsla” och inspirera till bättre hälsa genom att erbjuda sund GI mat, matlagningskurser, livsstilsföreläsningar, motionsaktiviteter och en gårdsbutik.
• På sikt ska vi erbjuda helg- och veckokurser inom hälsa och mat och rikta oss såväl till privatpersoner som företag.
•En liten produktion av ekologiska grönsaker ska odlas på gården.
•Ulrikas böcker ska produceras på plats och en förhoppning på en TV-produktion i framtiden.
Initialt ska vi erbjuda ett restaurangkoncept där kunden bokar en plats, ensam eller i grupp, men man äter ”mer tillsammans”. Det finns inga menyer utan Ulrika lagar en meny för kvällen baserat på sund mat men också efter säsong och tillgång. Kunden kan alltså inte välja på rätter utan tanken är att man äter det som bjuds. Fördelen med detta koncept är att vi kan använda oss av säsongens mat, ekologiska och lokalproducerade råvaror.
• Kombinerade musik och föreläsningskvällar ska anordnas med temakvällar som t ex grillat lamm, räkfrossa, smörrebröd, raw food, GI bufféer, kockteater mm.
• Restauranglokalen kan även hyras ut för privata fester och företag. Det kommer att vara en unik miljö för såväl fester och bröllop i ladugården – kontakta Ulrika på tel: 070725 8899 om du vill boka lokalen redan i sommar 2013. Alla lördagar finns i dagsläget ledigt från den 22 juni.

Annons