Annons
Annons

Möte med vinnaren på Mood gallerian

Mood gallerian vinnare!I dag hade jag en träff med kvinnan som hade vunnit en kostrådgivning med mig, min bok, lyxig lunch på Mood Gallerian och 2 timmar med Marie som är personal shopper. Vi hade så trevligt och det visade sig att vi är ganska lika (tycker jag i varje fall…) Mood gallerian är ett fantastiskt ställe med trevliga restauranger, kaféer, butiker och miljö.

Annons

Kungsträdgården

Lunch i solenJag promenerade sedan vidare ner till Kungsträdgården och där kan jag lova att det var folk!!! Solen sken och det var nästan 20 grader varmt i solen… Körsbärsträden börjar sättas i blom och jag slog mig ner på uteserveringen och åt en fetaostsallad – Nu är min detoxkur klar och jag var väl värd ett glas rosé till.

Min svärmor Doris som har varit sjuk i flera månader kom och gjorde mig sällskap och jag tror att solen, atmosfären och en god chokladmuffins gjorde henne gott!

 

Doris

 

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar