Annons
Annons

Musik och fotografering!

Jag coachar en ny kund som är oerhört musikintresserad. Det roliga är att varje gång jag har ett möte med honom får jag en ny skiva – tillägnad till mig, gulligt va?

Han spelar in skivor och jag ska lyssna på dem till nästa gång vi ses – varför gör han det? Jo, han försöker coacha mig att gilla musik (vilket jag gör men jag lyssnar sällan) Numer åker jag runt i min bil och lyssnar på hans skivor på högsta volym och jag måste säga att det är ganska härligt!

Annons

I dag har jag varit fotomodell hela dagen. I morse plåtade vi bilder till Olas och min nya bok som kommer vid årskiftet och efter lunch tog vi bilder på fina Leonie som ska medverka i min och Malins kommande bok ”Viktcoach för Seniorer”.

NU är det helg och jag ska ner i köket och steka en massa kantareller som jag köpte på Hötorget. Det blir alltså torskrygg med smörstekta kantareller!

Har precis serverat ungdomarna pannkakor, bär och grädde – lite fredagsmys för dem! Trevlig helg önskar Ulrika

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar