Annons
Annons

Ny kokbok på G!

Nu kokbok på gång och detta är min 30:de eller 31:a kokbok - jag har tappat räkningen....Nya, härliga, hälsosamma recept som är snabba och enkla att laga!

I dagarna 3 har vi börjat med en ny kokbok som lanseras i januari 2019! Det är alltid så roligt att börja en ny bok och Ulrika, min fotograf gör mina rätter så vackra på bild. Temat på boken är ännu hemlig men jag känner starkt att denna bok kommer att bli så vacker, inspirerande och efterlängtat så håll utkik under hösten när nyheten släpps!

Annons

Här bjuder jag på lite bilder hur det ser ut hemma hos mig när vi jobbar i min studio. Jag står vid spisen och Sofia skriver recept och hjälper till med det mesta. Eftersom jag har en bruten fot så får jag halta omkring men det fungerar bra!

(39)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar